Workshop 2024

Prøv noget nyt! Workshoppen er en særlig mulighed for at sammenligne instrumenter og metoder med dem du allerede bruger og samtidig udveksle erfaringer med kolleger.

Kirurgisk Endodonti med Retroplast

Går du og tvivler på om du selv kan komme i gang med at foretage rodresektioner, eller har det bare drillet når du har forsøgt?

Det kunne også være at du har rutine i ovenstående, men bare gerne vil forbedre dine teknikker. Så er årets workshop i ”Kirurgisk Endodonti med Retroplast” nok svaret på dine kvaler. 

Skulle du være meget erfaren ud i kirurgien er det alligevel værd at kigge forbi, da Retroplast dækker nogle indikationer som vanskeligt kan klares med MTA/IRM som f.eks. smalle rødder, vanskeligt tilgængelige rødder, stiftperforationer og parietale perforationer)

Retroplast er en kemisk hærdende resin som ikke kræver mikroskop og ultralyds apparatur for at opnå gode resultater. Kavitetspræparation er ikke nødvendig. Det er således nemt at komme i gang uden større investeringer. Det kræver bare et par gode hænder samt lyst til hyggekirurgi i småtingsafdelingen. 

Retroplast metoden har været anvendt siden 1984 og er udviklet af Vibe og Jørgen Rud. Metoden er veldokumentet med høj succesrate i adskillige videnskabelige artikler, nationalt som internationalt, gennem årene. 

Tandlæge Thomas Foldberg har arbejdet med Retroplast siden 1998 og vil med et grundlag på 20000+ Retroplast operationer, guide jer gennem teori samt den praktiske anvendelse med øvelser på fantomtænder. 

(Deltagelse forudsætter naturligvis deltagelse i årsmødet).

 

  • Dato: 12. January 2024, kl. 09:00 - 12:00
  • Sted: Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart
  • Tilmelding indtil 05.01.2024 (00:00)

Adresse: Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart